Industriële Deuren

Industriële deuren op maat

Industriële deuren geven jouw interieur een strakke en moderne uitstraling. Het assortiment industriële deuren van Van de Breevaart Wonen creëert een subtiel, speels lijnenspel in uw ruimte. Of u nu kiest voor en schuifdeur, een dubbele deur met zij- en bovenlicht, of een elegante taatsdeur – de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Zwarte staaldeuren voor karakter en licht

Onze zwarte staaldeuren zijn ontworpen om zowel stijl als functionaliteit de bieden. Ze combineren het robuuste karakter van staal met het open gevoel van glas. Hierdoor breng je niet alleen een stoere, industriële sfeer in huis, maar zorg je ook voor een mooie lichtinval die de ruimte optisch vergroot. Perfect voor een woonkamer, keuken of kantoorruimte.

Industriële binnendeuren in Brabant

Industriële binnendeuren zijn meer dan alleen een doorgang. Met een industriële binnendeur creëer je een moderne afscheiding tussen ruimtes, zonder aan openheid in te leveren. Of het nu gaat om een dubbele deur met zijlichten voor een royale entree of een schuifdeur die ruimte bespaart, bij Van de Breevaart kan je rekenen op maatwerk.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Halsteren om jouw perfecte wandtegels of vloertegels uit te zoeken. Ons team staat klaar om je te adviseren en samen de perfecte tegel voor jouw interieur te vinden. Bij Van de Breeaart Wonen helpen we je graag met jouw wensen waar te maken – van het eerste advies tot de laatste tegel die wordt gelegd.

Inspiratieboek

In onze showroom en op onze website kun je volop inspiratie opdoen. Laat je daarnaast inspireren door een kijkje te nemen in ons inspiratieboek. Hierin lees je meer over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Bekijk de prachtige foto’s van diverse keukens en laat je verrassen door onze stijlvolle aanpak. Haal jouw exemplaar van ons inspiratieboek nu op in onze showroom!

© Van de Breevaart Wonen | webdesign by BRANDRS