Binnenkijken bij

Henk en Anneke

Binnenkijken bij Henk en Anneke: Bekijk hun prachtige nieuwe zwart-witte L-keuken en badkamer

Henk en Anneke, trotse eigenaren van hun nieuwbouwwoning, stonden voor de uitdaging om hun keuken en badkamer vanaf het nulpunt vorm te geven. Via de makelaar kwamen zij terecht bij Van De Breevaart, waarmee zij samen tot drie prachtige nieuwe ruimtes zijn gekomen. Hieronder vertelt Henk over zijn ervaringen rondom het proces:

Hoe zijn jullie bij Van De Breevaart uitgekomen?

“We kwamen via de makelaar bij Firma Van De Breevaart terecht”, vertelt Henk, “en alles wat we wilden konden we in de showroom vinden.” Henk en Anneke hadden al een goed beeld van wat ze wilden en waren blij met de mogelijkheden. “Toen we de showroom instapten zagen we een keuken die grotendeel naar onze wens was, maar uiteindelijk zijn we voor een zelfde soort keuken gegaan met een iets gladdere houtstructuur.”

Hoe ziet jullie nieuwe keuken eruit?

“De nieuwe keuken heeft een L-vormige opstelling met hoogwaardige witte kasten zonder handgrepen. We kozen voor een strakke en elegante krijtwitte kleur en het werkblad is donkerder van tint en contrasteert met de kasten. Omdat het werkblad van keramiek is moeten we het wel heel goed schoonhouden als er water op komt. In principe is dat een voor- en een nadeel.”

Een prachtig aansluitende badkamer in dezelfde stijl

De badkamer sluit naadloos aan bij de keukenstijl. Wit marmer en zwarte elementen zorgen voor een tijdloze elegantie. “De vloertegels zijn zwart en ook achter de douchewand hebben we zwarte tegels”, deelt Henk. “We hebben eigenlijk al 47 jaar altijd zwart en wit in ons huis. We vinden het zelf altijd mooi en het gaat goed mee met de tijd.

Adviezen van Van De Breevaart

Het stel heeft zelf een heel groot deel van de indeling, kleuren en materialen uitgekozen. Daarnaast waren er enkele waardevolle adviezen van Van De Breevaart die invloed hadden op het project. Henk: “De L-vormige keuken was eigenlijk langs de lange wand ingetekend maar die wilde ik graag vrijhouden. Op advies hebben wij de keuken een kwartslag gedraaid waardoor de keuken nu langs de korte wand staat.”

“Ook hebben we op advies gekozen voor grotere tegels in de badkamer”, vervolgt Henk. “De ruimte ziet er nu echt wat ruimer uit en we vinden het ook heel mooi geworden.”

Een L-keuken om elke dag van te genieten

Voor Henk draait het bij de keuken om één ding: gezelligheid. “We eten altijd in de keuken want de eettafel staat in de keuken. Elke keer als ik naar de keuken kijk is het nog steeds een gezellige plek waar ik dagelijks van geniet. Het kost toch aardig wat geld en dan is het fijn dat je het gevoel hebt dat je de juiste keuzes hebt gemaakt. Van De Breevaart levert goede spullen en ze hebben echte vakmensen in dienst.”

© Van de Breevaart Wonen | webdesign by BRANDRS