Binnenkijken bij

Ineke en Jan

Binnenkijken bij Ineke en Jan: strak met een vleugje chique

Ineke en haar man Jan wonen sinds eind september in hun nieuwe vrijstaande huis. Zij hebben rond de verhuizing hun keuken laten verbouwen door Van de Breevaart. In dit artikel nemen we een kijkje in hun nieuwe keuken en ontdekken we hoe deze keuken van Ineke en Jan tot stand is gekomen.

Een positieve ervaring met Van de Breevaart

Ineke is zeer positief over haar ervaring met Van de Breevaart: “Dit is al de vierde keuken die wij hebben laten plaatsen, waarvan de laatste twee door Van der Breevaart. De vorige ervaring was zo positief dat we nog een keer terug zijn gegaan. Voor deze keuken hebben we eerst nog rondgekeken bij andere keukenzaken, maar we kwamen uiteindelijk toch weer uit bij Van der Breevaart.”

De vormgeving van de keuken

“Als ik onze keuken moet omschrijven dan zou ik niet zozeer zeggen dat het een moderne keuken is”, begint Ineke. “Wel is de keuken redelijk strak en vind ik de keuken chique overkomen. Dit is de eerste keer dat we een keuken met kookeiland hebben. We moesten er eerst erg aan wennen maar de ervaring leert dat het echt supergezellig is om een kookeiland te hebben.”

Een gezellige keuken met kookeiland

“Het kookeiland is zó gezellig met die krukken eromheen. We gaan ‘s morgens altijd aan het eiland ontbijten en je blijft daar eigenlijk heel de dag zitten. Als ik aan het koken ben dan komt Jan vaak tegenover mij zitten. Hij vindt het geweldig om daar gezellig te zitten en de tuin in te kunnen kijken. Als er visite komt dan gaan we eigenlijk ook altijd om het eiland heen zitten. We hebben inmiddels zelfs een vierde kruk besteld want dan kunnen we er ook zitten als onze zoon en schoondochter langskomen.”

Advies en tips van Van de Breevaart

Ineke is lovend over de adviezen en tips die ze van Van de Breevaart hebben gekregen. Ze noemt bijvoorbeeld het verlichtingsadvies: “Hij had een mooie oplossing met hele lange, slanke lampen die ook kunnen worden gedimd. Dit was iets waar we zelf niet aan gedacht hadden, maar wat een prachtig effect geeft in de keuken. Vooral als het donker is in de winter geeft het een fijne sfeer.”

Service met persoonlijke aandacht

“De service bij Van de Breevaart is echt heel goed”, zegt Ineke. “Anders waren wij hier na 13 jaar natuurlijk niet teruggekomen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers zijn heel betrokken. Persoonlijke aandacht staat in ieder geval hoog in het vaandel. Ook de monteur was een echte vakman die alles heel zorgvuldig deed en netjes achterliet. Wij zijn heel tevreden.”

© Van de Breevaart Wonen | webdesign by BRANDRS