Binnenkijken bij

Esther en Jordi

Binnenkijken bij Esther en Jordi: grote open keuken samen met de eethoek één uitnodigende, gezellige leefkeuken.

Esther en Jordi hebben samen met Van de Breevaart Keuken & Sanitair een ruime, open leefkeuken gecreëerd die uitnodigt om samen te komen. Net als hun badkamer straalt ook de keuken rust uit, dankzij de natuurlijke tinten en stoere zwarte accenten.

Een serene keuken met veel ruimte

De keuken van Esther en Jordi is uitgevoerd in RAL-kleur 9016, wat zorgt voor een serene, ruime uitstraling. “We wisten van tevoren al dat het een witte keuken zou worden, omdat dat de ruimte groot en opgeruimd laat aanvoelen,” vertelt Jordi. Van de Breevaart hielp hen bij het finetunen van de indeling, waarbij de grijze werkbladen en vloer zorgen voor subtiele contrasten.

Slimme indeling met kookeiland

Het kookeiland heeft een ‘natte hoek’ met een Quooker en veel werkruimte. De kookplaat is aan de lange wand geplaatst. “We dachten erover om te koken aan het eiland, maar uiteindelijk wilden we toch liever een afzuigkap. Zo is het ook prima, we hebben altijd contact met iedereen in de ruimte,” legt Jordi uit. Rechts van de kookplaat bevinden zich de oven en combimagnetron, met daaronder een warmhoudlade. “Ideaal als je kinderen hebt die elke dag pannenkoeken willen eten,” lacht hij. Daarnaast hebben ze een grote koelkast en vriezer naast elkaar geplaatst.

Een badkamer met een stoere touch

De badkamer sluit aan bij de natuurlijke en stoere stijl van de keuken. Grote, grijs getinte tegels vormen de basis, aangevuld met een massief houten meubel en elegante waskommen. Zwarte accessoires zoals de kranen, de douche en het stalen scherm zorgen voor een robuuste uitstraling. “We hadden eerst een kleiner douchescherm gekozen, maar Van de Breevaart adviseerde een groter exemplaar om spatten te voorkomen. Een goede keuze, waar we geen spijt van hebben,” vertelt Esther tevreden.

Het resultaat is een moderne, stijlvolle keuken en badkamer die perfect passen bij het dagelijks leven van Esther en Jordi.

© Van de Breevaart Wonen | webdesign by BRANDRS