Binnenkijken bij

Marc en Yvette

Binnenkijken bij Marc en Yvette: een moderne en praktische keuken

Marc en Yvette zijn ontzettend tevreden met hun keuken, die door Van de Breevaart Keuken & Sanitair is gerealiseerd. “Onze keuken is precies zo geworden als wij voor ogen hadden: modern, strak en praktisch ingericht, met een ruime opstelling,” vertelt Yvette.

Een keuken op maat van Van de Breevaart

Het stel zocht naar een Beda-keuken en kwam terecht bij Van de Breevaart Keuken & Sanitair in Halsteren. “We werden goed geholpen en Van de Breevaart vertaalde onze wensen in een prachtig ontwerp,” zegt Yvette. De keuken werd vervolgens keurig geïnstalleerd. “De service was echt uitstekend.”

Zwevende kastenwand voor een strak design

De moderne uitstraling van de keuken is minimalistisch, met sobere tinten zoals lichtgrijs voor het keukeneiland en een zwartbruine kastenwand. Door de spannende vlakverdeling is het ontwerp echter allesbehalve saai. Het keukeneiland, met een keramisch keukenblad in betonlook, wordt afgewisseld met een bar die een zwart keukenblad heeft. De donkere kastenwand lijkt te zweven dankzij een slimme ombouw. Het keukenblad komt zelfs terug in de nis, waardoor de keuken een verrassend design heeft gekregen.

De keuken als leefplek

Voor Marc en Yvette is de keuken meer dan alleen een plek om te koken. “Als ik sta te koken, komen de kinderen vaak even bij de bar zitten. Overdag drink ik mijn koffie liever hier dan in de woonkamer,” zegt Yvette. De keuken is voor hen echt een leefplek geworden. Met hoogwaardige keukenapparatuur zoals een combimagnetron, stoomoven en een Quooker is hun droomkeuken compleet. “We genieten dagelijks van onze keuken!”

© Van de Breevaart Wonen | webdesign by BRANDRS