Apparatuur

Onze keukens zijn een symbool van creativiteit, kwaliteit en perfectie. Daarom adviseren wij alleen topkwaliteit keukenapparatuur die perfect passen in duurzame leefkeukens met oog voor design.

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Van stofzuigers tot keukeninbouwapparatuur vervaardigt Miele bijna al haar huishoudelijke apparaten in eigen fabrieken om de kwaliteit te waarborgen.

Elk product is ontworpen met oog voor milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. Met strakke lijnen, hoogwaardige materialen en innovatieve kenmerken is elk apparaat een lust voor het oog en gemakkelijk in gebruik.

De bedrijfsfilosofie van Miele, “immer besser” (altijd beter), komt tot uiting in apparaten die lang meegaan en efficiënt zijn in het gebruik van water, energie en reinigingsmiddelen. Met een focus op innovatie en gebruikerseisen blijft Miele haar apparaten verbeteren. Het resultaat is een uitgebreid assortiment van betrouwbare en energiezuinige huishoudelijke apparaten.

BSH Nederland is Europa’s grootste producent op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Hier vind je toonaangevende merken zoals Bosch, Siemens, Gaggenau en Neff. Met jarenlange ervaring op het gebied van huishoudelijke apparatuur vergroot BSH de focus op het creëren van duurzame, consumentgerichte producten.

Door de behoeften van klanten centraal te stellen en duurzaamheid te omarmen, streeft BSH Nederland naar oplossingen die het leven thuis gemakkelijker en aangenamer maken. Hierbij worden de aspecten van milieu, maatschappij en economie in evenwicht gehouden.

Bosch

Bosch streeft naar technologisch geavanceerde, nauwkeurig ontworpen producten die het dagelijks leven verbeteren. Bosch heeft een breed scala aan grote en kleine huishoudelijke apparaten voor koken, koelen en afwassen. Hiermee bieden ze hoogwaardige producten en eenvoudige oplossingen voor perfecte resultaten, wat het gebruiksgemak vergroot.

Siemens

Siemens Home Appliances zet wereldwijd de standaard voor technologie, innovatie en design. Het assortiment slimme producten opent de deur naar een wereld vol mogelijkheden voor consumenten. Naast geavanceerde geïntegreerde huishoudelijke apparatuur biedt Siemens ook vrijstaande modellen voor koken, wassen, koelen, vriezen, afwassen en espressovolautomaten.

Gaggenau

Gaggenau wordt beschouwd als een vooraanstaand merk voor huishoudelijke apparatuur en is vooral bekend om haar innovatieve producten en iconisch Duits design. Het succes van Gaggenau rust op technologische vooruitgang en een duidelijke designtaal die perfect samenkomen met optimale functionaliteit.

NEFF

NEFF streeft voortdurend naar innovatieve manieren om koken, bakken, afwassen en koelen eenvoudiger te maken zodat gepassioneerde thuiskoks nog meer genieten van hun keukenervaring. Het resultaat is hoogwaardige keukenapparatuur met slimme details, exclusief ontworpen door NEFF.

Sinds 2007 staat BORA bekend als een vooraanstaande ontwikkelaar en verkoper van kookveldafzuigsystemen die kookdampen efficiënt naar beneden afzuigen. De hoogwaardige systemen zijn stiller, energiezuiniger en eenvoudiger te reinigen dan traditionele afzuigkappen.

Met de innovatieve productlijnen, waaronder BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional, biedt BORA diverse opties. Het instapmodel BORA Basic maakt koken zonder storende afzuigkap tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding mogelijk. BORA Classic valt op door zijn design en slimme touchbediening, terwijl BORA Professional de perfecte oplossing biedt voor de veeleisende kok. Met aanvullende opties zoals de BORA inductiewok en de BORA Tepan roestvrijstalen grill heeft BORA alles in huis voor een complete kookervaring. Wij helpen je graag met advies over het juiste apparaat!

Liebherr is al meer dan 65 jaar een specialist op het gebied van koelkasten, vriezers en wijnkasten. Het brede assortiment aan energiezuinige apparaten en integreerbare modellen is speciaal ontworpen voor een Side-By-Side opstelling. Hiermee voorkomt Liebherr condensatie tussen de apparaten en wordt de veiligheid van je keukenmeubels gewaarborgd.

Ben je een liefhebber van vers en gezond eten? Met een Liebherr koelkast met BioFresh geniet je van een perfect klimaat voor een langdurige versheid. Dankzij de ideale temperatuur en luchtvochtigheid behouden groenten, fruit, vlees, vis en zuivel hun gezonde vitaminen en smaak tot wel drie keer langer dan in een normale koelkast.

Voor wijnliefhebbers biedt Liebherr een uitgebreid assortiment wijnbewaarkasten en wijnklimaatkasten. Deze zorgen niet alleen voor optimale bewaaromstandigheden voor je wijn, maar vormen ook een prachtige toevoeging aan je keuken.

Kies je voor Liebherr, dan kies je voor kwaliteit, tijdloos design en innovatieve technologie. Daarnaast kun je standaard rekenen op 7 jaar garantie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak!

Sinds 1913 is dit Zwitserse bedrijf toegewijd aan een duurzame toekomst. Dit doen zij door de productie van hoogwaardige apparaten met een lange levensduur en een verantwoorde, klimaatneutrale aanpak.

Bij V-ZUG geloven ze dat tijd kostbaar is en streven ze ernaar het huishouden te vereenvoudigen zonder dat creativiteit verloren gaat. Het design van hun producten is tijdloos ingetogen, elegant en minimalistisch. Dit is een goede weerspiegeling van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Elk apparaat is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor gebruiksgemak en een emotionele band met elke klant. Met een lange levensduur en een naadloos design zijn de producten van V-ZUG de ultieme belichaming van minimalistische elegantie. Hierdoor integreren ze perfect in moderne keukens en creëren ze een gevoel van ruimtelijkheid en licht.

Sinds de uitvinding door Henri Peteri in 1970 heeft Quooker zich ontpopt tot een onmisbare tool in keukens wereldwijd. Dit succes is het resultaat van jaren van voortdurende ontwikkeling, testen en technische innovatie. De gebroeders Peteri streven naar een verantwoord, energiezuinig en kwalitatief hoogstaand product.

Naast koud, warm en 100°C kokend water kan de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water bieden. Makkelijk voor de mens en vriendelijk voor de planeet. Dat is de basis van de bedrijfsfilosofie van Quooker. Zo streeft het bedrijf vol passie naar de meest slimme en verantwoorde manier om huishoudens wereldwijd te voorzien van kokend en bruisend water.

Geef je keuken een duurzame upgrade en vervang je eigen mengkraan door een Quooker. De innovatieve kraan is te verkrijgen in verschillende moderne finishes zoals zwart, rosé koper, goud en meer.

Bezoek onze showroom

Doe inspiratie op in onze showroom! Keukenstudio Van den Bijtel in Hoofddorp heeft een ruime showroom om de nieuwste Italiaanse designkeukens te presenteren. Hier ontdek je een grote variantie aan keukenstijlen, variërend van modern en licht tot industrieel en donker. Kom langs en wij nemen de tijd voor je!

Inspiratieboek

In onze showroom en op onze website kun je volop inspiratie opdoen. Laat je daarnaast inspireren door een kijkje te nemen in ons inspiratieboek. Hierin lees je meer over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Bekijk de prachtige foto’s van diverse keukens en laat je verrassen door onze stijlvolle aanpak. Haal jouw exemplaar van ons inspiratieboek nu op in onze showroom!

© Keukenstudio Van den Bijtel | webdesign by BRANDRS